Hvem er vi egentlig?

oprettet d.

         Velkommen til min blog!  

 

 

Jeg hedder Trine og jeg arbejder her hos Vinspecialisten Herning. Denne blog bliver min personlige sluse for oplevelser, indtryk og erfaringer jeg gør mig i forbindelse med mit arbejde. Jeg fungerer som husets spiritus kvinde, og har en kæmpe interesse for alt med en alkohol procent over 37. Jeg er uddannet bioanalytiker, og derudover har jeg arbejdet i mange år indenfor restaurationsbranchen både som tjener men også som både kok og køkkenchef. På baggrund af min uddannelse indenfor bioanalyse og mikrobiologi, er hele fremstillingsprosessen af spiritus enormt fascinerende for mig. Jeg håber at jeg igennem min egen passion kan vække andres interesse. 

 

Bloggen kommer hovedsageligt til at handle om spiritus. Jeg kan dog ikke garantere at der ikke smutter et indlæg om chokolade eller andet lækkert forbi, da jeg er lidt en sucker for de gode ting i livet. (chokolade, vin, delikatesser, ja faktisk bare alt hvad der kan spises som smager godt!) =) 

 

Jeg afholder en masse skønne smagninger med mange dejlige mennesker, og jeg vil også forsøge at få den del med på bloggen. Har du nogle specifikke emner du kunne tænke dig at vide mere om tager jeg gerne imod forslag til blogindlæg. Send dit ønske til herning@vinspecialisten.dk. 

 

Jeg håber du har lyst til at følge mig på min rejse dybere ind i denne verden. 

 

 

 

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar